Προφίλ

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1975 από τους ΚΟΥΡΟΥΚΕΧΑΓΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟ και ΑΝΤΑΛΟΠΟΥΛΟ ΚΡΕΩΝΤΑ, με διακριτικό τίτλο ' ΓΕΡΑΝΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΦΙΛΟΙ, ΝΙΚΟΣ-ΚΡΕΩΝ'.
Τότε ήταν που αποφάσισαν να συνεταιριστούν και να δημιουργήσουν αυτή την επιχείρηση, έπειτα από εργασία τους επί σειρά ετών ως οδηγοί, στο γραφείο γερανών του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ', ένα από τα παλαιότερα της Αθήνας.
Αγόρασαν λοιπόν τον πρώτο γερανό παπαγάλο μάρκας BONFIGLIOLI Ρ26000 που ήρθε στην Ελλάδα από τον Κυλάκο και ένα MERCEDES 2224 και ξεκίνησαν. Αργότερα προστέθηκε και ένα VOLVO Ν88 με γερανό BONFIGLIOLI Ρ18000 και ένα VOLVO Ν86 Μ.Ε. με γερανό PESCI.
Όντας πραγματικά φίλοι από την αρχή μέχρι το τέλος, όπως αναφέρεται και στον διακριτικό τίτλο, εργάσθηκαν με επιτυχία για αρκετά χρόνια, κάνοντας πολλές και δύσκολες δουλειές και έχοντας συνεργασία με πολλές σημαντικές για την εποχή εκείνη εταιρείες, όπως ΜΗΧΑΝΕΞ, ΒΑΣΙΜΕΞ, ΚΥΛΑΚΟΣ, ΑΦΟΙ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΙ, ΑΦΟΙ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΙ κ.α.
Στο γραφείο μας εργάσθηκαν επίσης, πολλοί και σημαντικοί οδηγοί και χειριστές, οι οποίοι μας βοήθησαν να αποκτήσουμε την τεχνογνωσία που έχουμε σήμερα και προσέφεραν τα μέγιστα στο να αποκτήσει το γραφείο μας τη φήμη, ότι μπορεί να αναλαμβάνει και να εκτελεί και τις πιο δύσκολες εργασίες με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Αρκετοί από αυτούς, άνοιξαν μετά, το δικό τους γραφείο γερανών και εξακολουθούμε να είμαστε μαζί τους και φίλοι και συνεργάτες μέχρι και σήμερα. Το 1992 και σε ηλικία 49 ετών λόγω εγκεφαλικού επεισοδίου, απεβίωσε ο Νικόλαος Κουρουκεχαγιάς και στη θέση του έρχεται ο μεγαλύτερος υιός του 23 χρονών τότε, ο Γεώργιος Κουρουκεχαγιάς.
Με την αμέριστη συμπαράσταση του Κρέωντα Ανταλόπουλου και τη βοήθεια των τότε οδηγών του γραφείου και ιδιαιτέρως του Βασίλειου Κωνσταντάρα, αλλά και την προτροπή και τη στήριξη όλων των πελατών του γραφείου μας, καταφέρνει σε 2-3 χρόνια να τον αντικαταστήσει επάξια στη θέση του. Το 2000 μόλις απολύθηκαν από το στρατό, εισέρχονται στην επιχείρηση και οι δύο μικρότεροι δίδυμοι γιοί του Νκολάου Κουρουκεχαγιά, 20 χρονών τότε, οι Αριστείδης και Σάββας Κουρουκεχαγιάς, οι οποίοι αυτή τη στιγμή μπορούν επίσης να αναλάβουν και να φέρουν σε πέρας οποιαδήποτε δουλειά.

Στην εταιρεία μας τώρα απασχολούνται 9 άτομα και κύριο μέλημα μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη, με ασφάλεια, ταχύτητα και συνέπεια. Τα οχήματα μας διαθέτουν όλα τα απαραίτητα από το νόμο μέτρα για την ασφαλή κυκλοφορία και τον ασφαλή χειρισμό τους καθώς και πιστοποιητικά καταλληλότητας, ενώ και εμείς οι ίδιοι είμαστε εφοδιασμένοι με διπλώματα χειριστών. Για οποιαδήποτε πληροφορία, μεταφορά ή εργασία που θέλετε να κάνετε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και εάν χρειαστεί θα επισκεφθούμε το χώρο, ώστε να σας προτείνουμε τον ιδανικότερο τρόπο για την πραγματοποίηση της. Αναμένουμε με χαρά την επικοινωνία σας και ευελπιστούμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Γιώργος, Αριστείδης & Σάββας Κουρουκεχαγιάς